Diyarbakır Deprem / Geçen tüm içerikler için tıklayınız.

Diyarbakır Deprem / Geçen tüm içerikler için tıklayınız.. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Geçen tüm içerikler için tıklayınız. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Afad depremi son dakika olarak duyururken, depremin merkez üssünün diyarbakır'ın sur ilçesi olduğu belirlendi. Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu. Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! 12 ağustos pazartesi 2019 saat:

Son dakika... Diyarbakır'da deprem
Son dakika... Diyarbakır'da deprem from abcgazetesi.com
Diyarbakır'da merkez üssü hazro ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın silvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi. İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Diyarbakır'ın hazro ilçesinde richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.36 kilometre derinliğinde yaşanan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem araştırma enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre diyarbakır'da deprem oldu!

En son diyarbakır deprem haberleri anında burada.

Deprem araştırma enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre diyarbakır'da deprem oldu! Diyarbakır'ın sur ilçesine bağlı özekli mahallesi'nde gerçekleştiği belirlenen sarsıntının şiddeti 3.2 olarak açıklanırken; Geçen tüm içerikler için tıklayınız. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü sur ilçesi. Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde korkutan deprem meydana geldi. Son dakika diyarbakır deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Derinliği ise 10.5 km olarak duyuruldu. Diyarbakır'da merkez üssü hazro ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Diyarbakır''da deprem diyarbakır kulp''ta sabah saatlerinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Ile ilgili 3 adet etiketli haber bulunmuştur. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini. Afad'ın yaptığı son dakika duyurusuna göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Diyarbakır Deprem Diyarbakır da da Hissedildi ...
Diyarbakır Deprem Diyarbakır da da Hissedildi ... from s2.dmcdn.net
En son diyarbakır deprem haberleri anında burada. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. 4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice. Son dakika diyarbakır deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Depremin, yerin 12,48 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi. Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde.

2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini.

2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini. Deprem araştırma enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre diyarbakır'da deprem oldu! Afad'ın açıkladığına göre, saat 11.44'te, merkezi diyarbakır ergani olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü sur ilçesi olan depremin afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı diyarbakır'ın sur ilçesinde saat. İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Güncel 26 ocak 2021, salı. Diyarbakır'ın hazro ilçesinde richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre diyarbakır'ın kulp ilçesinde. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'da yaşayanlar deprem şoku yaşadı. 12 ağustos pazartesi 2019 saat: Haber merkezi 12:32 ekim 14, 2017 son güncelleme: Son dakika diyarbakır deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Afad depremin büyüklüğünü 3.8 olarak açıkladı. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde richter ölçeğine göre 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Diyarbakır'da 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi.

Malatya'daki deprem Diyarbakır'da da hissedildi - Haberler
Malatya'daki deprem Diyarbakır'da da hissedildi - Haberler from foto.haberler.com
İşte, diyarbakır deprem ile ilgili son durum ve güncel haberler! Diyarbakır'ın hazro ilçesinde richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Richter ölçeğine göre, 3.9 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. Diyarbakır''da deprem diyarbakır kulp''ta sabah saatlerinde meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Diyarbakır'ın merkez sur ilçesinde 3.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakir yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. 11:25 toki̇, 1 milyonuncu konutun anahtarını teslim edecek. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevre ilçelerde de hissedildi.

4.2 büyüklüğündeki depremin merkez üssü lice.

+ diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır deprem haberleri sayfasında diyarbakır deprem haberlerini bulabilir tüm diyarbakır deprem haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü sur ilçesi. Deprem araştırma enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre diyarbakır'da deprem oldu! Elazığ'da deprem çadırları depremzedelerin kullanımına sunuldu. Alınan son depremler raporlarına göre 3.2 şiddetinde deprem gerçekleşti. Diyarbakır'ın kulp ilçesinde deprem meydana geldi. Son dakika diyarbakır deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 2019 yılını türkiye'de afet yılı olarak görüyorum diyen deprem tahmin uzmanı kadir sütçü'nün türkiye'nin doğusu ile ilgili tahmini. Diyarbakır'da saat 18.04'te merkez üssü diyarbakır'ın kulp ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın silvan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın hazro ilçesinde richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook